Sudalyvauti seminare mane paskatino mano vidinis stiprus noras tobulėti dvasiškai. Mano dvasinis mokytojas taip pat rekomendavo sudalyvauti pirmoje pakopoje, ką ir planuoju šiemet.
Čia tikėjausi kuo daugiau sužinoti apie save, apie savo sielą, apie tikrąją žmogaus prigimtį ir esmę. Taip pat labai domėjo mityba ir meditacija. Labai džiaugiuosi, kad visą tai (ir ne tik) ir gavau seminare.
Mane labiausiai paveikė sužinojimas apie tai, kaip stipriai protas paveikia mus pačius, mūsų gyvenimus energetiniame lygmenyje, ir kaip svarbu išlikt visą laik sąmoningiems, plėst sąmonę ir išmokt klausyti savo širdies, ir kad mūsų vidinė būsena atspindi mūsų gyvenimą.
Pastebėjau, kad po seminaro pasikeitė mano būsena, ji tapo ramesnė, laimingesnė, tuo pačiu ir gyvenimas keičiasi į gerąją pusę, ir čia tik pradžia. Dabar esu daug mažiau priklausomas nuo išorinių veiksnių, tuo pačiu pasikeičia mano pasaulėjauta. Taip pat labai praverčia pagrindinių visatos dėsnių žinojimas.
Pradėjau keltis anksčiau, taip pat ir maitintis pradėjau kitaip, dabar žinau, kaip iš tikrųjų reikia ilsėtis, pasikrauti energija ir gera nuotaika visai dienai.
Nekantrauju išbandyti visas dvasines praktikas ir žinias, kurias gavau seminare, įprasminti ir pritaikyti jas savo gyvenime. Taip pat planuoju sudalyvauti pirmoje pakopoje.

Tomaš