Esu storulė, turiu sveikatos problemų, atrodė, kad visiškai neturiu energijos, kartais net noro gyventi, problemos skausmingumą įvardinau 10 balų.

Dabar, bent jau šiai dienai, mano problema lygi 0 balų, ir nesvarbu, kad aš vis dar storulė, kad vis dar yra sveikatos problemų, tačiau energija liejasi per kraštus, trykštu džiaugsmu,ištirpo šiek tiek svorio, tapau kažkokia ramesnė.

Na vertybės mano nepasikeitė , išliko tos pačios, elgesys pasikeitė į gerą – tapau ramesnė, ne tokia priekabi, kaip anksčiau, ir aplinka mano tapo ramesnė.

Mano dienotvarkė pasikeitė iš esmės , iki mokymų miegodavau iki paskutinės minutės, į darbą kūlversčiais išbėgdavau, dabar anksti keliuosi, mankštinuosi, kvėpuoju, medituoju. Vis dar sunku laiku nueiti miegoti.

Mano pagrindinis pomėgis buvo televizoriaus žiūrėjimas, naršymas po internetą ieškant informacijos apie laimingą gyvenimą ir kaip jo pasiekti…

Dabar – televizoriaus nežiūriu visiškai ir nejaučiu trūkumo, po internetą vis dar naršau, vis dar skaitau, bet jau mažiau, tikiuosi su laiku ir tai praeis, kasdien išeinu pasivaikščioti. Na keičiuosi po truputį.

Didžiausias atradimas buvo tai, kad 20 minučių meditacija lygi 2 valandom miego. Nesuprantu, kaip anksčiau šito nesugebėjau perskaityti, o rodos, tiek daug skaitau, matyt iki Roberto mokymų, paprasčiausiai, niekaip negalėjau to suvokti.

Ką gi, viskam savas laikas. Dabar, meditacijos dėka, galiu nemažai laiko skirti sau. Vis dar mokausi patikėti savo gyvenimą savo AUKŠTESNIAJAM AŠ, PRAŠAU JO VEDIMO.

Savo draugui pasakyčiau, važiuok, nes aš ten gavau užtaisą visam tam, kas dabar vyksta su manimi.

Violeta, Telšiai